Jojobový olej
Jojoba Oil

100% organický | Nezpracovaný | Lisovaný za studena

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Velikost: 50 ml

Tento přírodní zkrášlující olej, který je ve skutečnosti tekutým voskem, je tím jediným na trhu, který nabízí takto unikátní účinek. Jojobový olej má spoustu možných užití a obsahuje celou škálu vyživujících složek, včetně vitaminů, skvalenu a mastných kyselin. Skvěle se absorbuje pokožkou a funguje jako UV filtr. Má strukturu, která se podobá struktuře lidského mazu. Jojobový olej také pomáhá řešit problémy s akné a má pozitivní účinek na oslabené vlasy. Produkt je certifikován společností Ecocert, což je celosvětově uznávaná společnost udělující certifikaci těm nejkvalitnějším přírodním kosmetikám.

- +

Jojobový olej se jinak nazývá „pouštním zlatem ze zeleného keře“. Jedná se o tekutý vosk, který se získává z jojobových semen: Simmondsia Chinensis. je nesmírně odolný, což pomáhá udržet jeho vlastnosti.

JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL

Jojobový olej Nanoil je přírodním olejem získávaným lisováním za studena. Olej není nijak zpracován a je 100% organický. Díky tomu každá kapka tohoto kosmetického produktu obsahuje to nejlepší z této pouštní rostliny.

CO JOJOBOVÝ OLEJ OBSAHUJE?

Jojobový olej je zdrojem nenasycených mastných kyselin, rostlinných sterolů a složek proti stárnutí. Dále obsahuje skvalen, který zlepšuje a udržuje funkci pokožky a také omlazující vitamin E.

JAK PŘESNĚ JOJOBOVÝ OLEJ FUNGUJE?

  • Hodí se pro suchou, mastnou a kombinovanou pokožku.
  • Hydratuje a zabraňuje ztrátám vody.
  • Hloubkově vyživuje a vyhlazuje vlasy a pokožku.
  • Vytváří na vlasech a pokožce ochranný film.
  • Obnovuje pokožku a zabraňuje jejímu vysychání
  • Čistí a pečuje o pokožku hlavy.
  • Zabraňuje vypadávání vlasů.
  • Vyrovnává produkci mazu.
  • Udržuje optimální úroveň pH a hydratace pokožky.
  • Stará se o lipidovou barieru pokožky.
  • Stará se o pokožku nohou a rukou a také o nehty.
  • Chrání vlasové konečky a dodává vlasům lesk.
  • Má antibakteriální účinek.

Pro použití na vlasech

Jojobový olej je tím nejlepším a nejsilnějším obnovujícím kondicionérem, který se hodí pro všechny vlasové typy, jelikož zpomaluje produkci mazu u pokožky mastných vlasů, vyhlazuje vysušenou pokožku hlavy a dále vlasy hydratuje. Pro masáž do vlasů a do pokožky hlavy postačí opravdu malé množství produktu. Jojobový olej zlepšuje vzhled vlasů a zintenzivňuje jejich lesk již po prvním užití. Olej lze používat i jako aditivum do dalších produktů vlasové péče.

Pro použití na těle

Jojobový olej se hodí jakožto masážní olej a také jako vyživující složka, kterou lze aplikovat i ve formě koupele, po které vaše pokožka nebude potřebovat balzám. Vyživuje, vyhlazuje a hydratuje pokožku. Jojobový olej obsahuje přírodní UV filtry a uklidňuje pokožku po pobytu na sluníčku.

Pro použití na obličeji

Jedná se o velice potentní složku, která se používá v domácích odličovačích a obličejových krémech. Lze jej také používat pro profylaxi a jakožto pokročilé vyživující sérum aplikované přes den, či přes noc. Bojuje proti akné, pupínkům a ztrátám barvy.

Pro použití na nehty

Jojobový olej se hodí pro péči o nehty: vyhlazuje je a stará se o kutikuly. Bere se jako jeden z nejefektivnějších prostředků pro péči o poškozené nehty.

Jak produkt skladovat:

Zkrášlující olej musí být uzavřen a uchováván na suchém a chladném místě. Držte jej dál od přímého slunečního světla.

Jojobový olej v produktech Nanoil je certifikován společností Ecocert.

FAQ - Často kladené otázky

1.Jak si JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL aplikovat?

Přírodní oleje jsou velice verzatilní kosmetikou, kterou lze aplikovat na pokožku a na vlasy, na nehty, na ruce a nohy, či je používat jakožto přídavky do koupele. Existuje opravdu nespočet možných aplikačních metod a vše záleží na vás.

2.Bude zkrášlující JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL na mých vlasech a na mé pokožce účinkovat správně?

Zkrášlující oleje mají rozdílnou koncentraci vitaminů, mastných kyselin a dalších blahodárných složek. Pro více informací o unikátních vlastnostech těchto složek navštivte naše webové stránky, kde si můžete vybrat olej, který se nejvíce hodí pro vaše vlasy a pro vaši pokožku.

3.Do kdy mi JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL vydrží?

Oleje NANOIL jsou efektivní a to, jak rychle je spotřebujete, záleží na vašich potřebách. Datum spotřeby každého oleje je dostupné na lahvičce s produktem.

4.Z jakých složek se JOJOBOVÝ OLEJ skládá?

Jojobový olej od Nanoil je přírodní olej, který se získává lisováním za studena. Není nijak zpracovaný a je 100% přírodní. Kromě toho má jedny z nejlepších zkrášlujících účinků, díky čemuž si zajistil certifikaci od společnosti Ecocert. Olej si v sobě uchovává to nejlepší z jojobových semínek. JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

5.Mohu JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL kombinovat s ostatními zkrášlujícími oleji?

Samozřejmě, že ano. Přírodní oleje v kombinaci s dalšími vytvářejí bohatou směs, která obsahuje celou řadu blahodárných složek, včetně vitaminů, minerálů a mastných kyselin. Produkt mohou spolupracovat a zajistit tak tu nejlepší přírodní péči. Doporučujeme kombinovat oleje hlavně při provádění obličejového čištění za pomocí olejů a při vytváření domácích zkrášlujících produktů.

6.Jak mohu JOJOBOVÝ OLEJ NANOIL skladovat?

Po použití produktu vždy uzavřete a utěsněte lahvičku. Snažte se produkt uchovávat na chladném a suchém místě.

Jste specialistou v oblasti kosmetiky a zajímá vás možnost spolupráce?
Vaše žádost byla úspěšně odeslána.
Brzy Vás kontaktuje náš obchodní agent

Naše webové stránky používají cookies, abychom vám zajistili ten nejvyšší standard služeb. Nastavení vašeho prohlížeče můžete kdykoliv změnit. Více informací naleznete v Zásadách ochrany osobních údajů.